Agata Maksymiuk

Z korporacji przeniosła się do kuchni. Dziś uczy innych jak jeść zdrowo

Celestyna Krajczyńska, kulinarna pasjonatka i autorka bloga Cuda Celestyny Fot. Adam Rosołowski Celestyna Krajczyńska, kulinarna pasjonatka i autorka bloga Cuda Celestyny
Agata Maksymiuk

Kulinarna pasjonatka i blogerka. Edukuje ludzi w zakresie zdrowego żywienia, a jej konikiem są wegańskie słodkości. Do kuchni przeniosła się prosto z korporacji, przewracając swój świat do góry nogami. Czy było warto? Zdaje się, że tak, bo Celestyna Krajczyńska z jedzenia potrafi wyczarować prawdziwe cuda.

Kuchnia bywa wymagająca?

Przyznam, że zdarzyło mi się pojechać 1000 km po zioła do ryb czy pojechać na drugi koniec Polski po siemię lniane. Innym razem zapakowałam paletę produktów do volkswagena lupo. Samochód ważył ponad 200 kg, ale dałam radę dotrzeć do celu. Wiozłam też ciasto do Niemiec, na życzenie zamawiającego. Takich sytuacji było znacznie, znacznie więcej. Wiec tak, kuchnia bywa wymagająca.

Pozostało jeszcze 86% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Agata Maksymiuk

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.gs24.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.