„Smaczne” warzywa dla uczniów. Podali rzodkiewkę z... ziemią

Czytaj dalej
Marek Jaszczyński

„Smaczne” warzywa dla uczniów. Podali rzodkiewkę z... ziemią

Marek Jaszczyński

Teoretycznie miał to być produkt do spożycia od razu po otwarciu torebki. Ale kto zje bez mycia opiaszczone warzywo? Przetwórnia, która przygotowała przekąskę przyznaje, że to nie powinno mieć miejsca i przeprasza.

Teoretycznie miał to być produkt do spożycia od razu po otwarciu torebki. Ale kto zje bez mycia opiaszczone warzywo? Przetwórnia, która przygotowała przekąskę przyznaje, że to nie powinno mieć miejsca i przeprasza.

Do zdarzenia doszło w Szkole Podstawowej nr 42 w Szczecinie. Zdrowa przekąska to element unijnego „Programu dla szkół”, adresowanego dla dzieci z klas I-V szkół podstawowych.

O wyjaśnienie sytuacji poprosiliśmy Przetwórnię Owocowo-Warzywno-Mięsną "Rafiński" z Barcina.

Przeczytaj jak tłumaczą zaniedbanie

>>>

Wykup dostęp

Pozostało jeszcze 73% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Marek Jaszczyński

Witam! W "Głosie Szczecińskim" zajmuję się bieżącymi sprawami naszego miasta i regionu, a szczególnie komunikacją. Bywa też, że piszę o historii i o wojsku

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.gs24.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.